Cobidoc

 
COBIDOC BV
Vanenburgerallee 14
3882 RH PUTTEN

T 088 688 03 33
F 088 688 03 00

Organisatie

In 1972 werd door de minister van Onderwijs en Wetenschappen de Commissie Nucleaire Informatieverzorging (CNI) opgericht. CNI werd belast met het verzorgen van het Nederlandse aandeel in het International Nuclear Information System (INIS). Na diverse uitbreidingen van het takenpakket werd in 1976 de naam gewijzigd in COmmissie voor BIbliografie en DOCumentatie (Cobidoc).

Online databanken waren toen nog nauwelijks bekend en een van de belangrijkste taken van Cobidoc destijds was de voorlichting over en het promoten van informatie uit online databanken.

Op 1 april 1987 werden een aantal activiteiten van de overheidsorganisatie Cobidoc afgesplitst en op commerciële basis voortgezet in Cobidoc BV.

Momenteel is Cobidoc BV in Nederland verantwoordelijk voor de sales, marketing, training en support voor STN International, SciFinder, ScienceIP en FIZ Autodoc.

Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 staat onze helpdesk klaar voor onze klanten. Regelmatig worden cursussen en seminars georganiseerd om onze klanten wegwijs te maken in de informatiediensten. Trainingen kunnen ook, op maat, bij u op locatie worden verzorgd.

Voor uitgebreide service kunnen klanten een abonnement nemen op het Cobidoc Totaal Pakket.

Onze contactgegevens vindt u hier.

Onze klanten zijn o.a. universiteiten, R&D afdelingen van bedrijven en (semi)overheidsinstellingen, octrooiafdelingen, octrooiraden, consultants en contract research organisaties.