COBIDOC

Cobidoc B.V. is in Nederland dé expert als het gaat om databanken met wetenschappelijke en technische informatie. Sinds jaar en dag verzorgen wij het agentschap van vele vooraanstaande databanken en bieden daarbij de benodigde klantenondersteuning om zo tot een efficiënt en effectief zoekresultaat te komen voor onze klanten.

  • Al vele jaren is Cobidoc een welbekende en toonaangevende naam in Nederland als het gaat om wetenschappelijke en technische informatie
  • Wij werken met korte lijnen en duidelijke communicatie naar onze klanten
  • Wij bieden abonnementen op maat waardoor u altijd zeker bent van de juiste wetenschappelijke informatie voor uw organisatie
  • Onze cursussen zijn geheel gratis voor onze klanten waardoor u altijd goed voorbereid bent op zoekacties naar de juiste informatie
  • Onze helpdesk is Nederlands- en Engelstalig: zo bent u verzekerd van goede, inhoudelijke en duidelijke hulp van specialisten

Direct naar:

De naam Cobidoc

Cobidoc is inmiddels bijna 50 jaar actief in de informatieverzorging op het gebied van wetenschappelijke, technische en nucleaire gegevens. In eerste instantie startte Cobidoc in 1972 als de Commissie Nucleaire Informatieverzorging (CNI), op initiatief van de minister van Onderwijs en Wetenschappen. 

Onze belangrijkste taken waren destijds de voorlichting over en het promoten van informatie uit online databanken, toen nog een onbekend fenomeen. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot onze uiteindelijke organisatie, waarbij onze naamkeuze haar oorsprong kent in de afkorting van Commissie voor Bibliografie en Documentatie. 

Cobidoc B.V. is nu een commerciële en dienstverlenende organisatie waarbij wij verantwoordelijk zijn voor sales, marketing, training en support van verschillende wetenschappelijk en technische databanken. Wij hebben exclusief agentschap voor onder andere CAS, STN, SciFinder, CAS IP Services. 

  • Wilt u weten welke databanken wij vertegenwoordigen in Nederland? Hier vindt u een overzicht van de online diensten van Cobidoc.
  • Nadere informatie over Cobidoc, zoals het laatste nieuws en ontwikkelingen, vindt u terug op onze LinkedIn-pagina.

Klanten van Cobidoc

Onze klanten zijn o.a. universiteiten, R&D afdelingen van bedrijven en (semi)overheidsinstellingen, octrooiafdelingen, octrooiraden, consultants en contract research organisaties. 

Bent u ook geïnteresseerd in een samenwerking met Cobidoc om uw organisatie te voorzien van betrouwbare informatie uit velerlei wetenschappelijke en technische disciplines? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een eerste kennismaking. U vindt onze gegevens op onze contactpagina.

De gezichten van Cobidoc

Henk Mosterd

Henk Mosterd - Cobidoc

Henk is al vele jaren werkzaam bij Cobidoc en kent de organisatie en de databanken als zijn broekzak. Ooit begonnen als customer support executive en doorgegroeid naar accountmanager, mag Henk zich sinds 2016 directeur-eigenaar van Cobidoc noemen. Hij neemt het onderdeel Sales en Marketing voor zijn rekening. Naast informatie over uw contract en abonnement kunt u bij Henk nog altijd terecht voor inhoudelijke vragen. Neemt u gerust contact met Henk op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een abonnement op maat.

Sander de Kooter

Ooit verliet hij Cobidoc. Na 8 jaar en verschillende functies waarbij hij veel ervaring in chemie en farma heeft opgedaan  is Sander weer terug op het honk. Met een analytisch chemische achtergrond is Sander als Customer Success Manager bij Cobidoc verantwoordelijk voor de Sales en Marketing bij voornamelijk nieuwe klanten. Ook bestaande klanten helpt hij natuurlijk graag verder! Bij hem staat de juiste oplossing op de juiste plaats en tevredenheid bij de Klant en Cobidoc op de eerste plaats. Hij staat graag voor u klaar.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij Cobidoc. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

@2020 COBIDOC BV
Vanenburgerallee 14 3882 RH PUTTEN - T +31(0)88 688 03 33
e-mail:info@cobidoc.nl