FIZ-Karlsruhe Search Service

FIZ-Karlsruhe biedt, naast de online databases in STN en de full-tekst documenten van FIZ-Autodoc, ook een professionele Search Service aan, genaamd FIZ Search Service. Bij deze service voert het service team van FIZ Karlsruhe professionele zoekacties voor u uit op het gebied van wetenschap, techniek en octrooien. De zoekacties worden altijd in nauw overleg met de klant uitgevoerd. STN is natuurlijk een belangrijke bron maar indien gewenst kunnen ook andere bronnen gebruikt worden.

Voor wie is FIZ Search Service bedoeld?

Heeft u vaktechnische informatie nodig over wetenschappelijke, technologische of octrooi-gerelateerde informatie? Weet u niet goed de weg te vinden in alle gecompliceerde zoekmogelijkheden die u aangeboden worden? Dan is de FIZ Search Service een uitkomst om de juiste informatie op maat aangeleverd te krijgen.

De klanten die gebruik willen maken van de FIZ Karlsruhe Search Service zijn met name te vinden bij octrooiafdelingen, R&D centra, bibliotheken en informatieafdelingen. U kunt daarbij denken aan informatieprofessionals en R&D managers.

Wat biedt FIZ Search Service?

Alle zoekacties die FIZ Search Service voor u kan uitvoeren kunnen zowel ad hoc gedaan worden als middels een langlopend zoekprofiel, waarbij u periodiek een update van nieuwe informatie ontvangt. 

Heeft u al een STN-abonnement? Dan is het mogelijk dat het team van FIZ Search Service uw inloggegevens namens u gebruikt, zodat u alsnog profiteert van de voordelen die bij uw abonnement horen. 

Wanneer gebruik maken van FIZ Search Service?

FIZ Search Service kan u van dienst zijn met informatievraagstukken wanneer u binnen uw organisatie:

  • Tijdelijk of permanent zoekacties wilt uitbesteden bij afwezigheid van medewerk(st)ers (door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof of tijdens vakanties)
  • Zoekacties wilt laten uitvoeren op vakgebieden waarvoor ‘in house’ geen expertise aanwezig is

Deze service maakt gebruik van de STN databases en kan desgewenst ook direct de full-text van de documenten leveren.

CURSUS KALENDER

@2020 COBIDOC BV
Vanenburgerallee 14 3882 RH PUTTEN - T +31(0)88 688 03 33
e-mail:info@cobidoc.nl