PatMon

FIZ Patmon staat voor Patent Monitoring System, oftewel het Octrooi legal status monitorsysteem van FIZ Karlsruhe. Met deze tool kunt u binnen korte tijd en met slechts enkele handelingen uw octrooiportfolio, of die van uw concurrenten, controleren. Op een eenvoudige en snelle manier blijft u geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en de juridische status van octrooiaanvragen.

Eenvoudig octrooi-informatie zoeken

FIZ Patmon is beslist geen alledaags hulpmiddel bij het zoeken naar octrooi-informatie. Deze databank is namelijk gebaseerd Op de INPADOCDB databank die door FIZ-Karlsruhe gevalideerd en waar nodig gecorrigeerd is. 

Zoekervaring is niet nodig, na een korte uitleg kunt u zelf alerts opzetten zodat u voortaan automatisch op de hoogte blijft van legal status wijzigingen. U kunt de resultaten eenvoudig en automatisch met collega’s delen. 

FIZ Patmon: gebruiksvriendelijke informatie

Bent u octrooigemachtigde, IP manager, ingenieur of wetenschapper en kunt u wel een krachtige, maar ook wel gebruiksvriendelijke informatietool gebruiken om uw octrooi portefeuille te kunnen monitoren? En wilt u automatisch en op gerichte wijze op de hoogte te blijven van de juridische status van nationale en internationale octrooifamilies? Dan is FIZ PatMon de aangewezen tool.

Met FIZ PatMon kunt u legal status wijzigingen monitoren, zoals:

  • Oppositie, herroeping of toekenning van octrooien
  • Octrooien van concurrenten en hun octrooiactiviteiten in andere landen
  • Veranderingen in geldigheidsduur van uw eigen octrooien of die van de concurrentie

Nadere informatie

Voor meer informatie omtrent FIZ Patmon verwijzen wij u naar het informatieblad van FIZ Karlsruhe en de video tutorials.


Cobidoc faciliteert de abonnementen van FIZ Karlsruhe in Nederland, waaronder FIZ Patmon.

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd in een abonnement op deze online dienst? Of wilt u meer weten over onze andere wetenschappelijke databanken?

Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie of een pakket op maat.


 

CURSUS KALENDER

@2020 COBIDOC BV
Vanenburgerallee 14 3882 RH PUTTEN - T +31(0)88 688 03 33
e-mail:info@cobidoc.nl