CAS Custom Services

Werk direct samen met deskundige wetenschappers bij CAS om oplossingen op maat te ontwerpen door onze content, technologie en expertise op nieuwe manieren te gebruiken om innovatie te stimuleren en unieke R&D en zakelijke uitdagingen op te lossen. 

CAS Custom Services

CAS Custom Services omvat de volgende diensten:

AI & MACHINE LEARNING

Wij leveren gegevens, inzichten en technologieën die nodig zijn om de ontdekking van geneesmiddelen te versnellen, de innovatie van materialen te stimuleren en betere startplaatsen te vinden.

WORKFLOW INTEGRATION

Elke ontdekking leidt tot toekomstige innovaties. Versnel uw doorbraken door dagelijkse workflows en cheminformatica-initiatieven te koppelen aan betrouwbare, inzichtelijke gegevens.

CAS IP SERVICESâ„ 

CAS octrooi- en wetenschappelijke zoekdiensten leveren de kwaliteitsinzichten die u in uw bedrijf nodig heeft om innovatie te versnellen, intellectueel eigendom te beschermen en zelfverzekerde zakelijke beslissingen te nemen.

Onze mogelijkheden:

  • Innovatie versnellen en intellectuele eigendom beschermen.
  • Zoeken naar FTO, octrooieerbaarheid, geldigheid en andere octrooien
  • Vormgeving
  • Toezicht op productveiligheid
  • Aanpassing van gegevens

KNOWLEDGE MANAGEMENT

Doelbewuste planning is vereist om ervoor te zorgen dat innovators gemakkelijk informatie kunnen zoeken en verbinden om ontdekkingen te stimuleren. Werk met ons samen om uw complexe wetenschappelijke informatie op orde te brengen, te houden of te herstellen.

ADVANCED ANALYTICS

Bruikbare inzichten voor gegevensgestuurde beslissingen. Tijdige, bruikbare inzichten zijn essentieel voor efficiënte innovatie, maar omdat de hoeveelheid wetenschappelijke gegevens blijft groeien, kan het een uitdaging zijn om het landschap helder te zien.
Wij zetten gegevens om in bruikbare inzichten.

CAS REGISTRY SERVICESâ„ 

CAS REGISTRY® en CAS Registry Numbers® zijn universele standaarden voor de definitieve identificatie van chemische stoffen en worden wereldwijd gebruikt door wetenschappers en fabrikanten die gezaghebbende informatie nodig hebben.

Nadere informatie

  • Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake en adviesgesprek.

CURSUS KALENDER

Juni 2023

28 06
10:00
-
16:00

Let’s connect – CAS STNext Meeting

Join CAS on 28 June to explore the latest features, functions, and content in CAS STNext.

By attending this in-person user group event, you’ll get an inside look at the newest enhancements in CAS STNext, preview what you can expect to see from CAS in the coming year, and get tips and resources to boost the efficiency of your search strategies. You will also have the opportunity to network with other searchers in your region and connect directly with expert CAS trainers.

For this training 3 QPIP/CPD points can be acquired !

@2020 COBIDOC BV
Vanenburgerallee 14 3882 RH PUTTEN - T +31(0)88 688 03 33
e-mail:info@cobidoc.nl