Cobidoc

 
COBIDOC BV
Vanenburgerallee 14
3882 RH PUTTEN

T 088 688 03 33
F 088 688 03 00

FIZ AutoDoc

FIZ AutoDoc is een Internetdienst voor het aanvragen van documenten. De dienst wordt gratis beschikbaar gesteld door Fachinformationszentrum Karlsruhe/FIZ Karlsruhe en biedt daarmee een centraal bestel en betaal systeem. De FIZ-AutoDoc Dienst biedt op het moment geautomatiseerd toegang tot ongeveer 104.000 wetenschappelijke tijdschriften.

Het AutoDoc systeem werkt als volgt: U bestelt elektronisch een document, het systeem zoekt naar een geschikte leverancier en vraagt het document aan. De document leverancier levert u het document in het gewenste formaat en FIZ-Karlsruhe ontvangt de rekening. Aan het eind van elke accounting periode ontvangt u van FIZ-Karlsruhe de rekening voor alle aangevraagde documenten in een keer.

Bij het ontwerp van AutoDoc staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zo is er contextsensitieve hulp informatie en assistentie wanneer nodig. U wordt onder andere bijgestaan in het vinden van het juiste tijdschrift en ISSN nummer. Wanneer er te weinig of incorrecte informatie is voor het elektronisch bestellen is er de mogelijkheid om FIZ-Karlsruhe de bestelling handmatig te laten uitvoeren!

U heeft met uw STN Loginid en paswoord toegang tot FIZ AutoDoc. U kunt ook los van STN een FIZ AutoDoc account aanvragen. Voor account aanvraag (gratis) en documentprijzen volgt u de hyperlink FIZ AUTODOC