asd

STNext: The Virtual File

Deze workshop richt zich op het maken van een persoonlijk displayformaat bestaande uit gegevens van diverse databases.

Elke database heeft zo zijn unieke informatie en een eigen weergave van beschikbare informatie. Stel nu dat u het beste wilt halen uit diverse databases en dit wil samen voegen in een record: de virtual file. In deze cursus laten we u zien hoe u een dergelijke virtual file maakt met bijvoorbeeld de titels en abstracts uit de WPINDEX, de indexering van CAS en de legale status uit INPADOCDB. Zo kunt u een volledig record maken dat alle informatie bevat die u wenst.

Inhoud cursus:
• Wat is de virtual file?
• Een virtual file aanmaken
• Tonen van antwoordensets
• Verwerken tot een rapport


Benodigde voorkennis:
U bent bekend met de STN basiscommando’s. Deze workshop richt zich voornamelijk op octrooien. Het is aan te raden een van de volgende cursussen te hebben gevolgd: Basic Patent Search Techniques, Patent Family and Legal Status Search Techniques, Searching Full Text Patent Files on STN.

Deze meer gespecialiseerde cursus, wordt op aanvraag georganiseerd. U hoeft dan bijvoorbeeld niet meer enkele maanden te wachten totdat de cursus weer aan de beurt is. U kunt een datum afspreken, die u het beste uit komt. Neemt u hiervoor contact op met de Cobidoc helpdesk (088-6880333 of helpdesk@cobidoc.nl).

 

CURSUS KALENDER

@2020 COBIDOC BV
Vanenburgerallee 14 3882 RH PUTTEN - T +31(0)88 688 03 33
e-mail:info@cobidoc.nl